Sarin pihasuunnittelukurssi

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Oman pihan suunnittelu on innostavaa ja hauskaa. Kurssilla saat käytännönläheistä tietoa, ideoita ja vinkkejä pihasuunnittelusta kasvivalintoineen. Niillä pihasta tulee kaunis sekä toimiva ja helppohoitoinen.

Kurssimateriaaleihin on tulossa tietoa myös perhoskasveista, pikkulinnuille sopivasta pihasta ja muitakin vinkkejä, joilla auttaa ympäröivää luontoa.

Saat piirrettyä paperille pihasuunnitelman kurssin ohjeiden avulla. Voit piirtää hyvin suurpiirteisesti tai tarkasti – tyylin päätät itse. Kurssi sisältää videoita ja ladattavia pdf-tiedostoja. Koska tämä kurssi on ikään kuin pioneerikurssi, sen sisältö voi hieman muokkautua vielä.

Kurssilla voit myös keskustella kurssialustalla tai opettajan kanssa.

Opettajana suunnitteluhortonomi Sari Weckström

Sarin pihasuunnittelukurssi pohjautuu suunnitteluhortonomi Sari Weckströmin 15 vuoden kokemukseen pihasuunnittelun opettamisesta Espoon työväenopistossa ja Nurmijärven Opistossa.

Kurssi on käytössäsi pitkään

Kurssi on käytössäsi toistaiseksi eli voit rauhassa omaan tahtiin käydä osioita läpi ja palata niihin myöhemmin uudelleen, vaikka kuinka monta kertaa.

Voit katsoa kurssin materiaaleja mobiililaitteella eli älypuhelimella. Tai voit kuunnella ne, sillä niissä on myös ääni.

Sari Weckström
Kouluttaja

Sari Weckström

Modules