Pihan toteutus ja istuttaminen

Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi

HUOM! Uusi kurssialusta  www.sarinpuutarhakurssit.fi

Tämä sivusto suljetaan.

Kurssilla jo opiskelevat – ohjeita uudelle kurssialustalle siirtymisestä löytyy tämän alustan ensimmäiseltä oppitunnilta

Löydät tältä kurssilta koottuna ne tärkeimmät perusasiat, joilla onnistut. Saat myös kasvikohtaisia vinkkejä niin istuttamiseen kuin istutusleikkauksiin.

Kurssin materiaalien avulla osaat paremmin toteuttaa esimerkiksi uudiskohteen pihan tekoa tai vanhan pihan muutoksia. Materiaalit ovat myös hyvänä tukena, kun suunnittelet pihaa tai olet teettämässä pihasuunnitelmaa.

Voit keskustella opettajan kanssa

Kurssin aikana voit keskustella kurssialustalla tai yksityisviesteinä opettajan kanssa.
Opettajana toimii suunnitteluhortonomi Sari Weckström.

Kurssi on käytössäsi pitkään

Kurssi on käytössäsi toistaiseksi eli voit rauhassa omaan tahtiin käydä osioita läpi ja palata niihin myöhemmin uudelleen, vaikka kuinka monta kertaa.

Kurssi toimii älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Tai voit kuunnella materiaalit, sillä niissä on myös ääni. Kurssi sisältää videoita ja joitakin ladattavia pdf-tiedostoja.

Ennakkohintaan

Pääset ostamaan kurssin nyt ennakkohintaan 95 euroa, sis 24% alv. Hinta nousee sitä mukaa, kun materiaaleja valmistuu kurssialustalle. Arvio kurssin lopullisesta hinnasta on 150 euroa.

Tuttuun tapaan verkkokurssilla ei ole peruutusoikeutta.

Puutarhaterveisin Sari

Sari Weckström /Puutarha Studio
suunnitteluhortonomi, kouluttaja

Moduulit