Kuun vaiheet ja puutarhanhoito

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Kun ajoitat puutarhatyöt kuun mukaan, puutarhanhoito muuttuu helpommaksi ja paljon selkeämmäksi.

Opit kuun vaiheiden lisäksi hyödyntämään kuukalenterin eläinmerkkejä ja ratatasoja. Eli kurssin tieto on hyvin laaja ja sieltä on helppo löytää haluttu aihe.

Voit edetä kurssia omaan tahtiin ja palata siihen uudelleen

Voit aloittaa esimerkiksi nyt ajankohtaisesta aiheesta tai erityisen kiinnostavasta. Suosittelen, että katsot kaksi ensimmäistä kurssin osiota ennen muita. Niistä termit tulevat tutuksi.

Kurssilla oma facebook ryhmä

Kurssiin liittyy myös suljettu Kuun vaiheet puutarhanhoidossa -facebook ryhmä. Jossa keskustellaan, ihmetellään ja vaihdetaan kokemuksia. Vinkkaan siellä myös ajankohtaisista töistä tai vaikka tärkeästä puutarhurin kynsien vahvistamisviilauksesta, tietysti ajoitettuna kuun mukaan.

Materiaalit käytössäsi pitkään

Kurssi on käytössäsi toistaiseksi eli voit rauhassa omaan tahtiin käydä osioita läpi ja palata niihin myöhemmin uudelleen, vaikka kuinka monta kertaa.

Voit katsoa kurssin materiaaleja mobiililaitteilla eli älypuhelimilla. Tai voit kuunnella ne, sillä niissä on myös ääni.

Maksat turvallisesti verkkopankissa

Maksun suoritat turvallisesti verkkopankkimaksuna, osamaksulla tai laskulla.

Sähköpostiakin voit laittaa kurssin aikana opettajalle eli minulle. Kurssialustalla on siihen oma linkki.Osta siis kurssi nyt, niin pääset heti hyödyntämään sen tietoja.

Puutarhaterveisin Sari

Sari Weckström /Puutarha Studio
suunnitteluhortonomi, kouluttaja

Sari Weckström
Kouluttaja

Sari Weckström

Modules