Joulukukkia ja kransseja

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Rakastatko sinäkin joulua, sen tunnelmaa ja ihania joulukukkia? Minä olen ihan hullaantunut joulun kukista ja havuista, joten kokosin tälle kurssille tietoa, ideoita ja kokemuksiani joulukukista ja erilaisista havujutuista.

Saat joulukukat viihtymään pitkään

Opit hoitamamaan eri joulukukkia, kun tiedät mikä kullekin joulukukalle on se oleellisin hoito. Ja opit myös varomaan vääriä hoitotoimia. Materiaaleissa on hyvät kuvat, joten aloittelevakin viherpeukalo ymmärtää heti, mistä on kyse.

Löydät täältä myös itse kasvatettujen amaryllisten, kielojen ja tasettien kasvatusohjeet, joilla itse olen saanut ne kukkaan joka joulu. Näitä kolmea ehdit vielä marras-joulukuun vaihteessakin hyvin kasvattaa jouluun.

Monivuotisten joulukukkien säilytysohjeet ovat löytyvät myös kurssilta.

Opit tekemään kransseja

Kuka tahansa osaa tehdä kranssin, ja kurssilla on siitä ohjeita selkein kuvin. Kranssien materiaalina on myös kukkakaupasta ostettavat vihreät ja havut eli sopii keskikaupungilla asuvallekin.

Saat tärkeää tietoa joulun aikatauluista ja myrkyllisistä joulukukista

Säilyykö joulukuusessa neulaset viikkoa kauempaa? Saat kuusen jopa kasvamaan uutta kasvua kurssin ohjeilla, sillä siinä on huomioitu kuun mukaan ajoittaminen. Löydät myös tiedot milloin kannattaa leipoa tai pestä sitkeimmät likatahrat. Sieltä löytyy myös, milloin ei kannata leipoa.

Myrkylliset joulukukat on myös yksi teema. Siinä on kuvat kasveista, eli näet heti, onko joulukukkasi myrkyllinen.

Lisää tulossa kurssille

Kurssille tulee vielä uutta materiaalia. Hinta nousee sen jälkeen eli vielä ehdit ostaa kurssin viime vuoden hinnalla.

Materiaalit käytössäsi pitkään

Kurssi on käytössäsi toistaiseksi eli voit rauhassa omaan tahtiin käydä osioita läpi ja palata niihin myöhemmin uudelleen, vaikka kuinka monta kertaa.
Voit katsoa kurssin materiaaleja myös mobiililaitteilla eli älypuhelimilla. Tai voit kuunnella ne, sillä niissä on myös ääni.

Maksat turvallisesti verkkopankissa

Maksun suoritat turvallisesti verkkopankkimaksuna, osamaksulla tai laskulla.
Sähköpostiakin voit laittaa kurssin aikana opettajalle eli minulle. Kurssialustalla on siihen oma linkki.

Jouluisin terveisin Sari

Sari Weckström
Kouluttaja

Sari Weckström

Modules